Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Εικόνες πολέμου σε σχολεία που συστεγάζονται με τραυματισμό μαθητή – Άγριο ξύλο και φωτιές

Πάτρα: Εικόνες πολέμου σε σχολεία που συστεγάζονται με τραυματισμό μαθητή – Άγριο ξύλο και φωτιές

Τα επεισόδια στην Πάτρα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές του ενός ΕΠΑΛ επιτέθηκαν στα παιδιά του άλλου. Στο σχολείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και ασθενοφόρο…

Νέα επεισόδια στο 2ο και 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας που συστεγάζονται, με την σχολική κοινότητα και τους υπεύθυνους της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να σφυρίζουν αδιάφορα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκδηλώθηκε σύρραξη ανάμεσα σε μαθητές, ενώ φέρεται να έχουν πέσει και καπνογόνα, από την πλευρά των μαθητών του ενός σχολείου προς τους μαθητές του άλλου, γεγονός που έχει προκαλέσει προβλήματα στην αναπνοή σε δύο μαθητές.

Μέχρι και όχημα της Πυροσβεστικής μπήκε σήμερα το πρωί μέσα στο σχολείο, αφού είχαν ανάψει βεγγαλικά, καπνογόνα και φωτιές. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Διεύθυνση έδιωξε τα παιδιά του 6ου ΕΠΑΛ, με την αιτία που προκάλεσε τα νέα επεισόδια να παραμένει άγνωστη.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε και ένας μαθητής που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Είναι η πέμπτη φορά μέσα σε λίγο καιρό που σημειώνονται τέτοια επεισόδια στο ίδιο σχολείο! Δείτε τις εικόνες του flamis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις