Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Έκανε ληστεία στα ΕΛΤΑ και αγόρασε αυτοκίνητο – Η εξιχνίαση και η μεγάλη έκπληξη

Πάτρα: Έκανε ληστεία στα ΕΛΤΑ και αγόρασε αυτοκίνητο – Η εξιχνίαση και η μεγάλη έκπληξη

Η ληστεία στα ΕΛΤΑ στην Πάτρα προκάλεσε αίσθηση, με τους δράστες που φορούσαν καρναβαλικές μάσκες να φεύγουν με 20.609 ευρώ…

Η ληστεία στα ΕΛΤΑ στην Πάτρα ολοκληρώθηκε και οι δράστες έφυγαν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Δεν κατάφεραν όμως να χαρούν για πολύ. Ταυτοποιήθηκαν, ο ένας συνελήφθη και ομολόγησε όχι μόνο ότι πήρε μέρος στο χτύπημα, αλλά και ότι μέρος των χρημάτων που βούτηξε, τα έδωσε για να αγοράσει αυτοκίνητο!

Έντεκα μέρες μετά την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βραχνεϊκων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας, έφθασαν στα ίχνη των δυο δραστών που φορώντας κουκούλες και καρναβαλικές μάσκες «σήκωσαν» από το χρηματοκιβώτιο 20.609 ευρώ και έφυγαν με «δανεικό» μηχανάκι.

Πρόκειται για δύο Πατρινούς, ηλικίας 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το ένοπλο «χτύπημα» στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στις 07:45 το πρωί της 24ης Ιανουαρίου 2022. Στην «τσιμπίδα» των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών «πιάστηκε» ο ένας εκ των δύο, ο οποίος χθες το πρωί (03-02-2022) προσήχθη και λίγες ώρες αργότερα, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Ο συνεργός του, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Διωκτικές Αρχές, αναζητείται.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Γνώμη», οι δύο νεαροί έφθασαν στο υποκατάστημα με δύο ξεχωριστές δίκυκλες μοτοσικλέτες αλλά διέφυγαν με τη μία, χρώματος λευκού, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χθες το πρωί, σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 30χρονου. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, μικροποσότητα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με τα κλεμμένα από τα ΕΛΤΑ χρήματα πήγε σε μάντρα αυτοκινήτων στην Πάτρα και αγόρασε ένα αυτοκίνητο. Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι, ο συλληφθείς είχε διαπράξει άλλες δύο ληστείες, σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και σε μίνι μάρκετ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις