Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Εξαφάνιση άντρα που πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για αξονική

Πάτρα: Εξαφάνιση άντρα που πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για αξονική

Η εξαφάνιση στην Πάτρα έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς που πήραν ήδη καταθέσεις από γιατρούς και στενούς συγγενείς του αγνοούμενου άντρα…

Ο ασθενής πήγε σε νοσοκομείο στην Πάτρα για να κάνει αξονική και τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς. Η εξαφάνιση διαπιστώθηκε γρήγορα όμως τα ίχνη του 73χρονου δεν εντοπίστηκαν. Οι έρευνες συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς αποτέλεσμα. Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν διαρκώς άσχημες σκέψεις. Επισημαίνουν ότι ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια και πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό 73χρονου ασθενή που εξαφανίστηκε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας», όπου είχε πάει για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, o ηλικιωμένος το βράδυ της Τετάρτης (13/09/2023), μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο με ασθενοφόρο στο ΓΚΝ «Αγιος Ανδρέας» προκειμένου να υποβληθει σε αξονική τομογραφία.

Αγνωστο πως, ο 73χρονος εξαφανίστηκε από το νοσηλευτικό ίδρυμα με τον ΕΚΑΒ να ενημερώνει την Αστυνομία. Αμέσως άρχισαν οι αναζητήσεις ωστόσο μέχρι το πρωί της Πέμπτης 14/09/2023, ο άνδρας παρέμενε άφαντος. Πληροφορίες θέλουν να πάσχει από άνοια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις