Πέμπτη, 13 Ιουν.
38oC Αθήνα

Πάτρα: Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο μαθητής Δημοτικού που είχε ξεκινήσει από το σπίτι για το σχολείο και χάθηκε

Πάτρα: Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο μαθητής Δημοτικού που είχε ξεκινήσει από το σπίτι για το σχολείο και χάθηκε

Καρδιοχτύπια για τη μητέρα του ανήλικου μαθητή στην Πάτρα. Ο γιος της χάθηκε στο δρόμο για το Δημοτικό σχολείο και η ίδια ενημερώθηκε για την απουσία του, από τη διευθύντρια…

Στιγμές αγωνίας για μια μητέρα στην Πάτρα, όταν ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου στην Πάτρα, ότι ο γιος της δεν είχε πάει για μάθημα. Το παιδί είχε ξεκινήσει κανονικά από το σπίτι του. Άγνωστο γιατί όμως, δεν έφτασε ποτέ. Βρέθηκε από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή και οι καρδιές όλων πήγαν στη θέση τους. Το σπίτι του μικρού απέχει λίγα μόνο μέτρα από το σχολείο του και όπως ανέφερε η μητέρα του, καθημερινά ο γιος της, πηγαίνει μόνος για μάθημα.

Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο μικρός μαθητής που είχε εξαφανιστεί το πρωί φεύγοντας από το σπίτι του για το σχολείο στην Πάτρα. Τον μικρό εντόπισαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο μικρός μαθητής έφυγε από το σπίτι του, προκειμένου να μεταβεί στο σχολείο του στο 18ο Δημοτικό στην περιοχή της Νεάπολης, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. Πλην όμως όπως ενημερώθηκε από το σχολείο η μητέρα του δεν έφθασε ποτέ.

Άμεσα ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ και άρχισαν αναζητήσεις με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές για τον εντοπισμό του. Τελικά το παιδί εντοπίστηκε και ειδοποιήθηκε η μητέρα του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις