Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάτρα: Επίθεση με σύριγγα σε αστυνομικό – Έφαγε τα ναρκωτικά πριν την επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Επίθεση με σύριγγα σε αστυνομικό – Έφαγε τα ναρκωτικά πριν την επεισοδιακή σύλληψη

Ο δράστης στην Πάτρα άρχισε να τρώει τα ναρκωτικά που είχε μαζί του, όταν είδε τους αστυνομικούς. Πάλεψε για να αποφύγει τη σύλληψη και επιτέθηκε με μια σύριγγα που έβγαλε από την τσέπη του…

Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο, εκείνος αντιστάθηκε και στη συνέχεια άρχισε να καταπίνει τα ναρκωτικά που είχε μαζί του. Η σύλληψη του νεαρού στην Πάτρα ήταν επεισοδιακή. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα χτυπήματα και από τη σύριγγα που έβγαλε ο δράστης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει τις χειροπέδες. Δεν τα κατάφερε, μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα και πλέον παίρνει τον δρόμο για τον εισαγγελέα.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άντρα από την Πάτρα, ο οποίος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ διενεργούσαν έλεγχο και ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να συνεργαστεί. Στην συνέχεια δεν δίστασε να προβεί στην κατάποσή των ναρκωτικών προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Τα πράγματα πήραν απίστευτη τροπή, καθώς ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του και προκάλεσε σωματική βλάβη σε έναν αστυνομικό, τραυματίζοντας τον με σύριγγα στο δάχτυλο του χεριού του. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις