Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Επίθεση στον δημοσιογράφο Άγγελο Κωνσταντίνου – Η ενέδρα και η κίνηση που απέτρεψε τα χειρότερα

Πάτρα: Επίθεση στον δημοσιογράφο Άγγελο Κωνσταντίνου – Η ενέδρα και η κίνηση που απέτρεψε τα χειρότερα

O δημοσιογράφος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε στην Πάτρα. Οι δράστες δεν άφησαν το παραμικρό ίχνος πίσω τους…

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Κωνσταντίνου δέχτηκε επίθεση στην Πάτρα, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο φίλου του. Οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πετούν αυγά, με στόχο όπως εκτιμάει ο ίδιος να τους ακινητοποιήσουν στο σημείο. Η αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες, προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος. Το μυαλό του δημοσιογράφου δεν πηγαίνει κάπου συγκεκριμένα για τα όσα βίωσε.

Θύμα επίθεσης με αυγά στο Δασύλλιο έπεσαν δύο Πατρινοί, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Άγγελος Κωνσταντίνου. Η επίθεση κρίθηκε πολύ περίεργη και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο δεν αποκλείεται το κίνητρό της να ήταν η ληστεία.

«Βρισκόμουν με ένα ακόμη άτομο στο αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά από άγνωστο σημείο του Δασυλλίου μας πέταξαν αυγά στο παρμπρίζ. Τα χάσαμε, αλλά επειδή είχα ακούσει πολλά πρότεινα αμέσως στον οδηγό να μην ενεργοποιήσει τους υαλοκαθαριστήρες. Απομακρυνθήκαμε από το σημείο με δυσκολία και όταν φθάσαμε σε ασφαλές σημείο καθαρίσαμε το τζάμι» δηλώνει στην εφημερίδα «Πολιτεία» ο κ. Κωνσταντίνου.

Όπως είναι φυσικό αν ενεργοποιήσει κάποιος τους υαλοκαθαριστήρες θα εμποδιστεί το οπτικό πεδίο του οδηγού, και θα αναγκαστεί να σταματήσει αμέσως. Ετσι δεν αποκλείεται όποιοι έχουν στήσει «καρτέρι» να δράσουν με εύκολο αποτέλεσμα για εκείνους.

Επιθέσεις με αυγά είχαν σημειωθεί και στο παρελθόν στην Πάτρα. Ο Αγγελος Κωνσταντίνου κάνει έκκληση να δοθούν πληροφορίες στην τοπική Αστυνομία και από άλλα θύματα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις