Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Επιχειρηματίες οι γονείς του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε αναπάντεχα

Πάτρα: Επιχειρηματίες οι γονείς του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε αναπάντεχα

Το βρέφος πέθανε στο σπίτι που έμενε με τους γονείς του, στην Πάτρα. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε νεκρό το αγγελούδι…

Ο αναπάντεχος θάνατος άπλωσε ένα πέπλο θλίψης στην Πάτρα, με τους γονείς και την τοπική κοινωνία, να περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου. Το αδικοχαμένο βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην κούνια που κοιμόταν από τους γονείς του. Ταχύτατα μετέφεραν το αγγελούδι σε νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Με την τραγική είδηση να προκαλεί συγκίνηση και θλίψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι γονείς που είναι επιχειρηματίες στην πόλη, ανεβαίνουν τον δικό τους ανείπωτο Γολγοθά. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους παρηγορήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στο πένθος βυθίστηκαν οι γονείς και η οικογένεια που είναι πασίγνωστη στην Πάτρα για τη επιχειρηματική δράση της. Πρόκειται για οικογένεια που ασχολείται με την εμπορία αυτοκινήτων εδώ και δεκαετίες.

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα του Σαββάτου 9 Μαρτίου προς την Κυριακή, όταν οι γονείς του βρέφους αντιλήφθηκαν ότι το μωράκι δεν είχε τις αισθήσεις του. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και το μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή. Εφάρμοσαν για αρκετή ώρα μέθοδο Καδριοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος ενημέρωσαν την Αστυνομία για το τραγικό περιστατικό.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και παραγγέλθηκε νεκροτομή προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του μικρού αγοριού, ενώ προανάκριση για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει από το πρώτο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις