Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Κινηματογραφική καταδίωξη – Τέσσερα περιπολικά κυνηγούσαν αυτοκίνητο και ο οδηγός του έγινε «καπνός» με μηχανή

Πάτρα: Κινηματογραφική καταδίωξη – Τέσσερα περιπολικά κυνηγούσαν αυτοκίνητο και ο οδηγός του έγινε «καπνός» με μηχανή

Σκηνές από ταινία δράσης θα μπορούσαν να είναι τα όσα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Πάτρας, με την καταδίωξη μιας μαύρης BMW. Και παρά το γεγονός ότι κινητοποιήθηκαν τέσσερα περιπολικά για να σταματήσουν τον οδηγό, εκείνος παράτησε το αυτοκίνητο και κατάφερε να διαφύγει… με μια μηχανή. 

Ξημερώματα Κυριακής, όπως μεταδίδει το pelop.gr, το κέντρο της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα έλαβε σήμα για ένα αυτοκίνητο – μια μαύρη BMW – που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Ερμού. Η κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα από την οδό Κορίνθου και Βότση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε ποτέ στον έλεγχο και μετά επικράτησε πανικός στους δρόμους. 

Το αυτοκίνητο περνούσε όλα τα κόκκινα φανάρια, ενώ εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν αυξημένη λόγω του καρναβαλιού. Κινητοποιήθηκαν τέσσερα περιπολικά της αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η μαύρη BMW. Κάποια στιγμή μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο, ωστόσο με έναν ελιγμό κατάφερε να αποφύγει τα περιπολικά. 

Και όπως φαίνεται, ο οδηγός είχε σχέδιο διαφυγής… Σε ένα στενό της Αγυιάς ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, το παράτησε στην άκρη και εκεί τον περίμενε ένας άνδρας με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί που ήδη είχαν φθάσει με τα περιπολικά, η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε!

Πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι η μαύρη BMW, όπως προκύπτει από τις πινακίδες, ήταν νοικιασμένη. Το αυτοκίνητο όμως έφερε πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας που ανήκε επίσης σε όχημα που νοικιάζεται αλλά άλλης εταιρείας!

Οι Αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το αυτοκίνητο, προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος. 

Με πληροφορίες από pelop.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις