Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα – Κορονοϊός: «Πατσαβούρα δεν έχω εμβολιαστεί ούτε πρόκειται» – Αντιεμβολιάστρια ξεσπά σε βίντεο

Πάτρα – Κορονοϊός: «Πατσαβούρα δεν έχω εμβολιαστεί ούτε πρόκειται» – Αντιεμβολιάστρια ξεσπά σε βίντεο

Χαμός στην Πάτρα με αντιεμβολιάστρια να καταγράφει σε βίντεο την επίσκεψη σε γιατρό, που εξέτασε το παιδί της…

Στο έλεος φανατικών αντιεμβολιαστών και μάλιστα εν αγνοία τους, βρίσκονται αρκετοί γιατροί στην Πάτρα. Σε πολλές περιπτώσεις και κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε γιατρό, ο οποίος όπως είναι φυσικό ρωτάει τον ασθενή αν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, οι αντιεμβολιαστές καταγράφουν τη συνομιλία με το κινητό, την ανεβάζουν στο διαδίκτυο και βρίζουν τους επιστήμονες. Καλούν τους ομοϊδεάτες τους, να κάνουν το ίδιο.

Ένα από τα τελευταία βίντεο, δείχνει μια κάτοικο της πόλης, να έχει πάει σε παθολόγο με το παιδί της. Όταν έφτασε η συζήτηση στο εμβόλιο, η γιατρός πρότεινε στην κόρη να το κάνει και μάλιστα να κλείσει ραντεβού μόνη, από το κινητό της τηλέφωνο.

Η μάνα εκνευρίζεται και φεύγει από το ιατρείο. Είχε καταγράψει όμως τα πάντα στο κινητό και αποφασίζει να ανεβάσει τις εικόνες στο Facebook. Αποκαλεί τη γιατρό «πατσαβούρα» και την βρίζει χυδαία. Το ίδιο έκαναν στη συνέχεια και άλλοι αντιεμβολιαστές στα σχόλια κάτω από το βίντεο.

«Πήγα σε μια πατσαβούρα επειδή το παιδί μου πονούσε στην κοιλιά. Μου είπε «εσείς δεν έχετε εμβολιαστεί;» Όχι μωρή κ….. ούτε πρόκειται». Δείτε το ξέσπασμα της αντιεμβολιάστριας στο βίντεο του flamis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις