Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ξαναχτύπησε φοιτητές η αγέλη σκύλων στο Πανεπιστήμιο – Η νέα κραυγή απελπισίας του Πρύτανη

Πάτρα: Ξαναχτύπησε φοιτητές η αγέλη σκύλων στο Πανεπιστήμιο – Η νέα κραυγή απελπισίας του Πρύτανη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δύο φοιτητές βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αδέσποτα σκυλιά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Οι επιθέσεις διαδέχονται η μία την άλλη και ο Πρύτανης απευθύνει νέα έκκληση…

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών καταγράφηκε το πρωί, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο facebook ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας.

Μάλιστα, ένας φοιτητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στο Ρίο ώστε να του χορηγηθεί ορός. Μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά. Με την επανέναρξη των διά ζώσης μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, έχουν παρατηρηθεί πολλά περιστατικά επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στο χώρο του ιδρύματος.

Όπως αναφέρει ο Πρύτανης στην ανάρτησή του: «Σήμερα το πρωί στις 9.00 δύο φοιτητές κατεβαίνοντας από το λεωφορείο τους επιτέθηκαν αδέσποτα από αγέλη που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο στο Ρίο και ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για αντιλυσικό ορό.

Η φοιτήτρια τραυματίσθηκε πιο ελαφρά. Έχει γίνει μάστιγα πλέον αυτό το θέμα και το πρόβλημα είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρό. Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών μας, των εργαζόμενων και των διδασκόντων μας. Ακούν οι αρμόδιοι; Ανησυχούν; Θερμή παράκληση από όλους όσους έχουν αρμοδιότητα για τη λήψη μέτρων πριν είναι αργά.»

Πριν λίγες ημέρες, ένας Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, δέχθηκε επίσης επίθεση από μια ομάδα 10-12 σκύλων που είχαν μπει στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις