Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Ξεσπάει η μητέρα των τριών παιδιών – «Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο για τα νεκρά αδέρφια»

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, λύνει ξανά τη σιωπή της και βγάζει από μέσα της, όλα όσα έχει στο μυαλό της. Αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες καταθέσεις στην υπόθεση…

Η μητέρα που παραμένει στην Πάτρα, περιμένει να μάθει πρώτη τις απαντήσεις για τους θανάτους των παιδιών της και τονίζει πως δεν φοβάται το παραμικρό. Μαζί με τον σύζυγό της, παρακολουθεί καθημερινά όλες τις εξελίξεις, με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν να καταγγέλλουν ότι τις τελευταίες μέρες δέχονται απειλές, από άτομα που δεν γνωρίζουν προσωπικά. Άτομα που δέχονται μηνύματα, όπως ανέφεραν, από μία γυναίκα με στόχο να συγκεντρωθούν έξω από το σπίτι για να λιντσάρουν τη μητέρα.

Στο περιθώριο των εξελίξεων, η 33χρονη μητέρα λύνει ξανά τη σιωπή της και ξεσπάει. Με δηλώσεις της, στην εφημερίδα Πελοπόννησος, «πιάνεται» από τα λόγια δικαστικού λειτουργού στην Πάτρα, που είχε μιλήσει για λάθη της αστυνομίας με διαρροές που κάνουν κακό. Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός λειτουργός είχε πει, πως δεν θα πρέπει να βλέπουμε παντού υποθέσεις «Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» στην οποία έγιναν σοβαρότατα λάθη.

Αυτή η αναφορά και η παρέμβαση της τοπικής δικαιοσύνης δεν έμεινε ασχολίαστη από τη μητέρα των παιδιών. «Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο δικαστικός λειτουργός, είχε στείλει μήνυμα στην αστυνομία προ ημερών: «Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων».

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία Πατρών θα έχει τη συνεργασία που απαιτείται, με ένα και μοναδικό στόχο. Να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως από την πλευρά αρκετών γιατρών.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων που πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα να κάνουν την αρχή. Αμέσως μετά αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου της Πάτρας.

Εμπλουτίζεται ο φάκελος της υπόθεσης

Όπως αποκάλυψε στο Live News, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», πολλά από τα επεισόδια που παρουσίασαν τα κορίτσια έχουν γίνει τα σαββατοκύριακα και αυτή η πληροφορία έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Συγκεκριμένα, οι θάνατοι των κοριτσιών σημειώθηκαν Σάββατο και Κυριακή. Η Μαλένα, το πρώτο παιδί που πέθανε, «έσβησε» το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019. Η Ίριδα, το 6 μηνών βρέφος, πέθανε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε ημέρα Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που έχει τραβηχτεί στους θαλάμους του νοσοκομείου που είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα. Οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτίνα μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη παρουσίαζε κάποια επεισόδια. Γι’ αυτό τον λόγο οι γιατροί ζήτησαν από τους συγγενείς της να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, ώστε να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και να έχουν εικόνα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα βίντεο, δεν δείχνουν να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας. Ταυτόχρονα, δεν προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων στους γονείς των τριών κοριτσιών που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τα παιδιά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις