Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Λύνεται το μυστήριο του βιασμού γυναίκας μετά από ανάληψη σε ΑΤΜ – Ο δράστης στη φυλακή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η καταγγελία της άτυχης κοπέλας έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η υπόθεση ξετυλίχθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή…

Δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 27χρονης Πατρινής τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκιση του. Ο δράστης παρουσιάστηκε την Τρίτη στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε δικηγόρο και μόνος του προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του είχε υποστηρίξει ότι η σεξουαλική πράξη τελέστηκε με την συναίνεση της 27χρονης, σε αντίθεση με την νεαρή γυναίκα η οποία κατέθεσε ότι την ξεγέλασε με το πρόσχημα να τον βοηθήσει να κάνει ανάληψη χρημάτων απο ΑΤΜ. Ο δράστης όμως δεν κατάφερε να πείσει και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, ο 27χρονος, φίλος του συντρόφου της, της ζήτησε να τον βοηθήσει να βγάλει χρήματα από ΑΤΜ και με αυτό το πρόσχημα την οδήγησε κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Βραχνέικα όπου τη βίασε αλλεπάλληλες φορές μέχρι να την αφήσει τελικά ελεύθερη το πρωί της Δευτέρας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Κυριακής το σπίτι της 27χρονης, επισκέφθηκε ο δράστης και της ζήτησε να μεταβούν μαζί σε ΑΤΜ, προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων, καθώς ο ίδιος δεν γνώριζε την διαδικασία. Το θύμα ανυποψιάστο τον ακολούθησε. Επιβιβάστηκαν σε ταξί και την οδήγησε καταυλισμό των Ρομά στα Βραχνέικα. Εκεί η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού. Πράξη που όπως καταγγέλθηκε επαναλήφθηκε αρκετές φορές.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δράστης την άφησε να φύγει. Το θύμα έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ και ενώ περπατούσε πεζή, συνάντησε μια γυναίκα από την οποία ζήτησε βοήθεια, ενημερώνοντας την για το τι είχε συμβεί. Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία και δεδομένου πως η ταυτότητα του δράστη ήταν γνωστή στο 27χρονο θύμα, ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του, κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πηγή: thebest.gr, patrastimes.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε