Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Μαθητής της Α’Γυμνασίου παλεύει για τη ζωή του-Πως μπορείτε να βοηθήσετε

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Δραματική έκκληση του Συλλόγου Γονέων για ένα 13χρονο παιδί που πάσχει από σοβαρή ανίατη ασθένεια…

Με μια συγκινητική επιστολή ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Κατσριτσίου απευθύνει έκκληση σε όσους έχουν τη δυνατότητα και την ευαισθησία, να βοηθήσουν έναν μαθητή της Ά Γυμνασίου του σχολείου, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, στο ίδιο σχολείο, ένας μαθητής 13 ετών έχασε τη ζωή του μετά απο πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία. Η επιστολή-έκκληση των Γονένων του Σχολείου, που φέρνει στο φως το thebest.gr, έχει ως εξής:

“Επικοινωνούμε μαζί σας για ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα που υπάρχει στο σχολείο μας. Ένας συμμαθητής των παιδιών μας, μαθητής της Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας πάσχει από σοβαρή και ανίατη ασθένεια. Η οικογένεια του υπό το βάρος των υποχρεώσεων, αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τόσο για την διαβίωση τους όσο και για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού. Επίσης, το παιδί χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια για την ευτυχή εξέλιξη της κατάστασης του.

Για τους λόγους αυτούς θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για τη συνδρομή όλων σας σε δυο κατευθύνσεις:

1. Όποιος επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να διαθέσει οποιοδήποτε ποσό και να το παραδώσετε στην καθηγήτρια κ. Σωτηροπούλου. Οποιοδήποτε ποσό θα βοηθήσει σημαντικά!

2. Όποιος μπορεί να γίνει δότης αιμοπεταλίων άμεσα (μπορείτε να ενημερώσετε και οποιονδήποτε άλλον νομίζετε στην Αθήνα) θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Αγλαΐα Κυριακού». Για την αποφυγή άσκοπης μετάβασης στην Αθήνα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να μεταβεί στην Αιμοδοσία του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, προκειμένου να κάνει τα πρώτα απαραίτητα τεστ για να κριθεί η καταλληλότητα του ως δότης αιμοπεταλίων.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν δημοσιοποιούμε την ταυτότητα του παιδιού για ευνόητους λόγους. Όποιος επιθυμεί να μάθει λεπτομέρειες μπορεί να επικοινωνήσει με την Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Σαρμονικά είτε προσωπικά είτε στο τηλέφωνο 2610-993995″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εισβολή των ΜΑΤ στο ΑΠΘ τα ξημερώματα – Έληξε η κατάληψη, 11 συλλήψεις

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε