Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Μυστήριο με τους θανάτους δύο βρεφών – Η μητέρα τους μίλησε στο Tlive

Πάτρα: Μυστήριο με τους θανάτους δύο βρεφών – Η μητέρα τους μίλησε στο Tlive

Μυστήριο καλύπτει τους θανάτους των δύο βρεφών στην Πάτρα, όπου το ένα μωρό άντεξε μόλις 19 ημέρες και το δεύτερο έναν μήνα. 

Η μητέρα τους, η 23χρονη Ειρήνη, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, ζητώντας να μάθει την αλήθεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει θάνατο άγνωστης αιτιολογίας ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων. Ακριβώς όπως και το πρώτο παιδί της Ειρήνης που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2022, ενώ κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του…

Η Ειρήνη που ήταν δίπλα στο βρέφος κάθε μέρα όσο νοσηλευόταν περιέγραψε τα επεισόδια, αλλά και όσα έγιναν στον θάλαμο του νοσοκομείου τη μοιραία ημέρα που το άτυχο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πρώτο παιδί της Ειρήνης γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2022. Στις 19 του μήνα, ήταν νεκρό. Η μητέρα ήταν δίπλα του και περιέγραψε τους περίεργους ήχους που άκουσε να βγάζει το βρέφος μέσα στην κούνια… Και σε αυτό το παιδί η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη ενώ ακόμη εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πριν από 9 χρόνια η Ειρήνη ήταν μπροστά όταν έφυγε από τη ζωή ένα από τα αδελφάκια της. Ήταν μόλις 14 ετών. Και τώρα έρχεται ξανά αντιμέτωπη με δύο ξαφνικές απώλειες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις