Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Νέο κρούσμα στην Εστία του Πανεπιστημίου – Βρήκε σύρμα στο φαγητό του! [pic]

Πάτρα: Νέο κρούσμα στην Εστία του Πανεπιστημίου – Βρήκε σύρμα στο φαγητό του! [pic]

Δεν πέρασαν καλά καλά δύο εβδομάδες από τότε που φοιτητής βρήκε έντομο στο φαγητό του, και υπήρξε νέο κρούσμα στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεκριμένα, άλλος φοιτητής, βρήκε μέσα στο πιάτο του ένα… κομμάτι σύρμα!

Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών “καταγγέλλει” με ανάρτηση του πως το ψωμί περιείχε σίδηρο.. συγκεκριμένα ο φοιτητής έμεινε έκπληκτος όταν βρήκε μέσα στο ψωμί ένα κομμάτι σύρμα.

Ο δευτεροετής φοιτητής που σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών αναφέρει στα foititikanea.gr πως «Καθώς μοίραζα το ψωμί βρήκα ένα κομμάτι σίδερο όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Μετά από αυτό απλά ξαφνιαστήκαμε και ήταν σιχαμερό το θέαμα. Στην εστία ήμουνα με την παρέα μου».

Το περιστατικό όπως αναφέρει συνέβη σήμερα Τετάρτη, (7.3. 2018) στις 13:00, στο μεσημεριανό. Στην ερώτηση εάν έχει κάνει κάποια επίσημη καταγγελία δηλώνει: «Δεν ανέφερα το περιστατικό σε κάποιον υπεύθυνο. Η δημοσιοποίηση είναι πιο αποτελεσματική καθώς απευθύνεται σε περισσότερο άτομα ενώ η αναφορά στον υπεύθυνο δεν θα έπαιρνε τις ίδιες διαστάσεις το θέμα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις