Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάτρα: Ο σεφ ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς

Πάτρα: Ο σεφ ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς

Το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, στοίχισε δύο ανθρώπινες ζωές. Τα δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία, με τις εικόνες στον τόπο της τραγωδίας να είναι σκληρές…

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου, με μηχανή στην Πάτρα να συγκρούεται με αυτοκίνητο. Τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν στο δίκυκλο σκοτώθηκαν ακαριαία, με τους διασώστες που έφτασαν στο σημείο, να μην έχουν περιθώρια να τους επαναφέρουν. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, έδειξε τα αίτια της τραγωδίας. Ο σεφ που συνελήφθη μετά το δυστύχημα ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή.

Εχουν περάσει πάνω από δέκα ημέρες από εκείνη τη νύχτα της τραγωδίας. Όταν ο 20χρονος Γιάννης και ο 19χρονος Γιώργος έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή της οδού Αρέθα με την Εθνική Οδό στην Πάτρα. Οδηγός του ΙΧ ένας 30χρονος σεφ, Πατρινός, αλλά με δραστηριότητα στη Ζάκυνθο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολιτεία» ήδη έχει αναθέσει σε δικηγόρο Αθηνών την υπεράσπισή του. Δεν επέλεξε δικηγόρο από την Πάτρα.

Ο Αθηναίος δικηγόρος μίλησε με την «Πολιτεία» ωστόσο δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή. Αυτό που τον ενδιέφερε είναι να μην θιγούν τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη του, μιας και όπως άφησε να εννοηθεί, το κλίμα είναι βαρύ από τους φίλους των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν.

Από τα λεγόμενα του δικηγόρου έγινε κατανοητό πως ο οδηγός δεν θα αποφύγει την παραδοχή πως παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. Αυτό πάντως που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των φίλων των δύο παλικαριών, είναι ότι ο σεφ, την μεθεπόμενη μέρα του τροχαίου, «ανέβαζε» στο διαδίκτυο συνταγές μαγειρικής. «Λες και δεν έτρεχε τίποτα. Λες και δεν είχαν χάσει την ζωή τους δύο παιδιά» όπως έλεγαν φίλοι των θυμάτων.

Ακόμη και σήμερα, εκεί στην Αρέθα, στην μοιραία διασταύρωση, νέοι πηγαίνουν σε καθημερινή βάση. Προσέχουν τα καντήλια, βάζουν νέα λουλούδια, περιμετρικά της κολώνας. Στο νεκροταφείο κάθε μέρα βλέπεις φίλους των παιδιών. Δείτε παρακάτω το σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Πατρινός σεφ θα δικαστεί με τον παλαιό νόμο και όχι με τις διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα (Φλωρίδη). Αντιμετωπίζει ποινές μέχρι 5 χρόνια για κάθε θάνατο που προκάλεσε. Αυτό σημαίνει ότι κατά συγχώνευση αν του επιβληθεί η ανώτερη ποινή μπορεί να καταδικαστεί σε 7 χρόνια φυλάκιση και δεν αποκλείεται να διαταχθεί και η κράτησή του για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις