Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Οδύνη για τη γλυκιά Σοφία Στεφανίδη – Το τραγικό χτύπημα της μοίρας για τη νεαρή γυναίκα!

Πάτρα: Οδύνη για τη γλυκιά Σοφία Στεφανίδη – Το τραγικό χτύπημα της μοίρας για τη νεαρή γυναίκα!

Δάκρυα στην Πάτρα για την Σοφία Σχοινά – Στεφανίδη που πέθανε. Η άτυχη κοπέλα με τον αφοπλιστικά ευγενικό χαρακτήρα, ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της στον Αλισσό…

Θρήνος στην Πάτρα και την Αχαϊα για την Σοφία Σχοινά – Στεφανίδη που πέθανε μετά από άνιση μάχη με βαριά ασθένεια. Η Σοφία ήταν σύζυγος του γνωστού επαγγελματία φωτογράφου Λευτέρη Στεφανίδη.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Τετάρτης (23-05-2018) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν. Η άτυχη κοπέλα με τον αφοπλιστικά ευγενικό χαρακτήρα, ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της στον Αλισσό.

Εκεί είχαν φτιάξει έναν δικό τους «παράδεισο» με αγάπη και αφοσίωση ο ένας για τον άλλο. Η μοίρα «χτύπησε» την οικογενειακή γαλήνη του ζευγαριού, πριν από ένα περίπου χρόνο. Η Σοφία όμως, δεν το βαλε κάτω. Πάντα με το χαμόγελο και τη σικ λεπτή παρουσία της, κέρδιζε όλους όσοι την γνώριζαν.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν. Η είδηση του θανάτου της Σοφίας, «πάγωσε» την τοπική κοινωνία.

Πηγή: thebest.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις