Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Οι νέες δηλώσεις του πατέρα που έχασε τα 3 παιδιά του – Ελπίδες για φως στην άκρη του τούνελ

Πάτρα: Οι νέες δηλώσεις του πατέρα που έχασε τα 3 παιδιά του – Ελπίδες για φως στην άκρη του τούνελ

Παραμένει στην Πάτρα και περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας για να μάθει πως έφυγαν από τη ζωή τα τρία αγγελούδια του, πριν προλάβουν να μεγαλώσουν…

Έγινε πατέρας το 2013 και σήμερα είναι συντετριμμένος. Και τα τρία του παιδιά έφυγαν από τη ζωή, με την έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια να συνεχίζονται. Βρίσκεται συνεχώς στην Πάτρα και προσπαθεί να πάρει δύναμη από τους δικούς του ανθρώπους, που μοιράζονται τον πόνο του. Είναι ενημερωμένος και διαβάζει τα σενάρια, πολλά από τα οποία τροφοδοτούνται από υποθέσεις και διαρροές.

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, μίλησε ξανά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», για το τι πιστεύει η οικογένεια σε σχέση με τα αίτια της τραγωδίας που ζει. Το πιο σημαντικό, για τον τραγουδιστή και τερματοφύλακα, είναι ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει ενωμένη τα όσα συμβαίνουν. Και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, είναι βέβαιο – σύμφωνα με τα όσα είπε – ότι «η οικογένειά του κινείται από κοινού στη δύσκολη αυτή υπόθεση».

Μάλιστα έχουν αναθέσει τον πλήρη φάκελο στους δικηγόρους Πατρών Δημήτρη Καράμπελα και Γιάννη Κόττα που εξετάζουν λεπτομερώς τα όσα γράφονται ή λέγονται, τόσο στον Τύπο και τα ηλεκτρονικά media όσο και στα social media, κυρίως από τους γνωστούς «σχολιαστές». Είναι πεπεισμένοι πως στο τέλος του σκοτεινού τούνελ θα υπάρξουν και οι απαντήσεις που περιμένουν, πρώτοι από όλους οι γονείς.

Οι γονείς που έχουν στοχοποιηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δεχτεί ακόμα και απειλές από ορισμένους που δεν τους γνωρίζουν προσωπικά (διαβάστε εδώ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις