Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πάτρα: Ολονυχτία και ατελείωτες ουρές για εγγραφή σε παιδικούς σταθμούς – Απίστευτη ταλαιπωρία [pics, vids]

Πάτρα: Ολονυχτία και ατελείωτες ουρές για εγγραφή σε παιδικούς σταθμούς – Απίστευτη ταλαιπωρία [pics, vids]

Το αδιαχωρητο και το πρωί έξω από τα γραφεία του κοινωνικού τομέα του δήμου Πατρέων για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς. Πολλοί ήταν και εκείνοι…

που έλαβαν αριθμό προτεραιότητας και αποχώρησαν για να επιστρέψουν αργότερα, καθώς αν κάποιος έφτανε στις 08.00 το πρωί, θα εξυπηρετηθεί γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τουλγαρίδης δήλωσε οτι θα εξυπηρετηθούν όλοι, ωστόσο διαφώνησε με τη μέθοδο του voucher.

Αυτό που συμβαίνει από τα μεσάνυχτα της Τρίτης επί της οδού Γούναρη δεν έχει προηγούμενο. Οι δικαιούχοι του voucher για την είσοδο των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ με το που ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ έσπευσαν στον κοινωνικό οργανισμό προκειμένου να εξασφαλίσουν τη σχετική βεβαίωση που απαιτείται να προσκομίσουν στη συνέχεια στις δομές για να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Μέσα στη νύχτα και από το βράδυ της Τρίτης, δεκάδες άνθρωποι συνωστίζονται στο πεζοδρόμιο της Γούναρη, κάποιοι αλλάζουν… βάρδιες με τις συζύγους τους, ακόμη και έγκυες γυναίκες περιμένουν στωικά, γράφοντας τη σειρά προτεραιότητας με … στυλό στο χέρι για να εξυπηρετηθούν.

Πηγή: thebest.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε