Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Ομηρικοί καυγάδες σε πολυκατοικίες για κοινόχρηστα και πετρέλαιο θέρμανσης

Πάτρα: Ομηρικοί καυγάδες σε πολυκατοικίες για κοινόχρηστα και πετρέλαιο θέρμανσης

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στην Πάτρα, για τα απλήρωτα κοινόχρηστα και το πετρέλαιο θέρμανσης. Οι παρεξηγήσεις μεταξύ ενοίκων είναι αλλεπάλληλες….

Ο υδράργυρος πέφτει, τα κρύα του χειμώνα βρίσκονται μπροστά, με το θέμα της θέρμανσης να πιέζει και να προκαλεί σε ορισμένες πολυκατοικίες στην Πάτρα από εντάσεις μέχρι ομηρικούς καυγάδες μεταξύ των ενοίκων. Τις καταγγελίες για απλήρωτα κοινόχρηστα που πληθαίνουν, πλαισιώνουν οι διαφωνίες για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ιδιοκτήτες διαμερισμάτων διαφωνούν και επιμένουν να περάσει το δικό τους. Κάθε χρόνο και λιγότερες παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό διαπιστώνουν οι υπεύθυνοι εταιριών στην Πάτρα. Η ακρίβεια που σαρώνει τα περισσότερα νοικοκυριά, φέρνει περικοπές και αναγκάζει όλο και περισσότερους να αλλάξουν προγραμματισμό.

Πολλοί όπως λένε, δεν θα βάλουν φέτος, για πρώτη φορά πετρέλαιο θέρμανσης. Τους διαιτητές σε ορισμένες περιπτώσεις καλούνται να κάνουν οι υπάλληλοι σε εταιρείες διαχείρισης κοινοχρήστων. Όπως λέει υπεύθυνος εταιρείας στην εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία» έχουν στα χέρια τους, το παρακάτω χρέος ιδιοκτήτη, που πλέον πλησιάζει τα 1.500 ευρώ. Με τον ίδιο κάθε μήνα να ζητάει λίγη ακόμα υπομονή.

Ο χειμώνας βρίσκεται μπροστά, με τις διαφωνίες για τη θέρμανση και το θέμα των απλήρωτων κοινοχρήστων να απασχολούν όλο και περισσότερους στο πέρασμα των τελευταίων μηνών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις