Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Ομολόγησε η 27χρονη πως είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους!

Πάτρα: Ομολόγησε η 27χρονη πως είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους!

Ραγδαίες εξελίξεις στην τραγωδία που συγκλονίζει την Πάτρα με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι σε παραλία της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η 27χρονη γυναίκα που κρατείται στην αστυνομία, ομολόγησε πως αυτή είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους, το οποίο το έφερε στο κόσμο στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η 27χρονη έφυγε στις τρεις τα ξημερώματα από το νοσοκομείο, έχοντας αγκαλιά το βρέφος και χρησιμοποιώντας δικό της όχημα. Μάλιστα για αυτό το γεγονός ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν επίσης πως προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο νοσοκομείο, το γεγονός πως η 27χρονης πήγε να γεννήσει χωρίς να έχει μαζί της ρούχα και πράγματα που χρειάζονται σε μια γυναίκα που θα γεννήσει και θα παραμείνει για τη συνήθη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Με την εξαφάνιση της 27χρονης και του βρέφους, σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο και αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να επισκέφθηκε κάποιος την 27χρονη όσο ήταν στο νοσοκομείο. Οι έρευνες συνεχίζονται. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται. Η 27χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει ότι άφησε το βρέφος στην παραλία στην Πάτρα.

Πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις