Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο στο Αγρίνιο – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο στο Αγρίνιο – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Κι άλλη οχιά δάγκωσε έναν ηλικιωμένο στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια εργασιών. Ο άνδρας διακομίστηκε στην Πάτρα και εισήχθη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Μετά το τσίμπημα από την οχιά στο Αγρίνιο, κρίθηκε σκόπιμο ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στην Πάτρα, για να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός, όπως και έγινε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι πλέον καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όλα άρχισαν νωρίτερα την Κυριακή, 11 Ιουνίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατά τη διάρκεια εργασιών, μία οχιά δάγκωσε τον ηλικιωμένο.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του άνδρα, από χωριό του Αγρινίου, στην Πάτρα και στον «Άγιο Ανδρέα».

Υπενθυμίζεται ότι είναι τουλάχιστον το δεύτερο ανάλογο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς σε άνθρωπο, μετά και την περιπέτεια που βίωσε μία εθελόντρια στη Θεσσαλονίκη. 

Η γυναίκα κλήθηκε από σχολείο για να απομακρύνει το φίδι, αλλά εκείνο τη δάγκωσε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, καθώς η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις