Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η απλή αμόλυβδη βενζίνη – Ξεφεύγουν οι τιμές στα καύσιμα

Πάτρα: Πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η απλή αμόλυβδη βενζίνη – Ξεφεύγουν οι τιμές στα καύσιμα

Η απλή αμόλυβδη βενζίνη προκαλεί πονοκέφαλο σε οδηγούς. Οι τιμές στην Πάτρα αυξάνονται διαρκώς και το πρόβλημα στα καύσιμα γίνεται όλο και πιο έντονο…

Οι τιμές στα καύσιμα ανεβαίνουν και στην Πάτρα. Τα περισσότερα βενζινάδικα της πόλης, έχουν την απλή αμόλυβδη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο. Με πολλούς οδηγούς να κάνουν έρευνα πριν γεμίσουν και να διαπιστώνουν τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ομαλοποίηση των τιμών δεν φαίνεται στον ορίζοντα, την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια βασικών καταναλωτικών αγαθών.

Οι οδηγοί πλέον δεν έχουν και πολλές επιλογές κάτω από 2 ευρώ το λίτρο, κατά την αναζήτησή τους για φθηνό βενζινάδικο στη Πάτρα. Σύμφωνα και με το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, η φθηνότερη τιμή για απλή αμόλυβδη βενζίνη στην Πάτρα, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, είναι στο 1,960 ευρώ το λίτρο.

Ωστόσο κάτω από τα 2 ευρώ ανά λίτρο βρίσκεται η συντριπτική μειοψηφία των βενζινάδικων της Πάτρας. Μόλις 11 στα 76 πρατήρια υγρών καυσίμων σε ολόκληρη την πόλη έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν την τιμή για την 95αρα αμόλυβδη βενζίνη, κάτω από το ψυχολογικό όριο των 2 ευρώ. 

Η ανώτερη τιμή διάθεσης της απλής αμόλυβδης βενζίνης στην Πάτρα, καταγράφεται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στα 2,119 ευρώ το λίτρο.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις