Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε ο 13χρονος μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Πάτρα: Πέθανε ο 13χρονος μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του 13χρονου Παναγιώτη που πέθανε στην Πάτρα, μετά τη γενναία μάχη, που έδινε επί 3 χρόνια, με τον καρκίνο

Ο μικρός Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε την δική του μάχη με τον καρκίνο από τον οποίο τελικά «νικήθηκε». Το παιδί νοσηλευόταν για μέρες στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα. Ο 13χρονος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (02.04.2024).

Η κατάσταση του παιδιού είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες με τους θεράποντες ιατρούς του Παιδοογκολογικού Τμήματος Αγλαΐα Κυριακού να του δίνουν μόνο λίγες μέρες ζωής. Ο Παναγιώτης ωστόσο πάλευε να κρατηθεί στη ζωή και «άντεχε» περισσότερο καιρό απ’ όσο του έδιναν.

Οι γονείς του Παναγιώτη πήραν διαζύγιο πριν μερικά χρόνια και αποφάσισαν και οι 2 να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Το άτυχο παιδί είχε δεχτεί τον χωρισμό και είχε αγκαλιάσει με αγάπη τα μέλη των νέων οικογενειών που είχαν αποκτήσει οι γονείς του.

Από το πλευρό του 13χρονου φυσικά, δεν έλειπαν οι παππούδες του οι οποίοι μονίμως πρόσφεραν στήριξη τόσο στον ίδιο αλλά και στους γονείς του. 

Σε όλη του την περιπέτεια είχε δίπλα του τη μεγάλη οικογένεια της «Φλόγας» και η φροντίδα που του επιφύλαξε το προσωπικό της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί αύριο στην Αγία Παρασκευή Πλατανόβρυσης Αχαΐας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις