Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε στον ύπνο του ο Χρήστος Δημόπουλος – Σε κατάσταση σοκ οι δύο του κόρες!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Οι γιατροί του είχαν δώσει εξιτήριο πριν από τρεις ημέρες και ο ίδιος σχεδίαζε τα επόμενα βήματα της ζωής του…

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία ο αιφνίδιος θάνατος του γνωστού φαρμακοποιού, Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα στο σπίτι του, από βαρύ καρδιακό επεισόδιο. Ο εκλιπών ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στην τοπική κοινωνία, είχε αναπτύξει έντονη πολιτική δραστηριότητα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήταν στέλεχος τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα. Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, στην πρώτη δημαρχιακή θητεία του Ανδρέα Καράβολα (1987-1990) και μέλος της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Είχε αποκτήσει δύο κόρες, την Μάρα και την Νικολέτα…

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Τις τελευταίες ημέρες είχε νοιώσει κάποια προβλήματα στην καρδιά, τα οποία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Πήρε όμως εξιτήριο την Κυριακή το μεσημέρι, προγραμματίζοντας μια επέμβαση στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα που εντοπίστηκε.

Επέστρεψε σπίτι του σε καλή κατάσταση, σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση της υγείας του, αλλά η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κοιμόταν και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε