Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 20χρονης που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό μέσα στο σπίτι της

Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εν διαστάσει 33χρονος σύζυγος της 20χρονης, που τον είχε καταγγείλει η ίδια για ενδοοικογενειακή βία και ξυλοδαρμό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή στην Πάτρα, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και κατηγορείται, σύμφωνα με το flamis.gr, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα βιασμού και εμπρησμού.

Η ίδια είχε συγκλονίσει με τις καταγγελίες της, αναφέροντας πως ο εν διαστάσει σύζυγός της, εισέβαλε στο σπίτι και έβαλε δυνατά μουσική, πριν αρχίσει να τη χτυπάει και να κάνει απόπειρα να την πνίξει.

«Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Άρχισε να μου λέει ότι: “δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει!”. Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου» αναφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Ετσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου ρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω: “Κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά!”» προσθέτει, περιγράφοντας τα όσα έγιναν με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το pelop.gr, η ιατροδικαστική έκθεση που έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19.2.2022) καταγράφει μώλωπες και άλλα σημάδια κακοποίησης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις