Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ Βασίλης Πετρόπουλος – Οι τραγικές ειρωνείες του δράματος [pics]

Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ Βασίλης Πετρόπουλος – Οι τραγικές ειρωνείες του δράματος [pics]

Ο Βασίλης Πετρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή και η αστυνομία θρηνεί. Κόβει την ανάσα η μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα έξω από την Πάτρα…

Στις 17.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα στην Πάτρα, θα κηδευτεί ο 36χρονος αστυνομικός Βασίλης Πετρόπουλος που σκοτώθηκε χθες στην Επαρχιακή οδό Πατρών Καλαβρύτων κοντά στην Καλάνιστρα φεύγοντας από το χωριό του το Κομπηγάδι για να μεταβεί στην Πάτρα, όπου τον περίμενε η σύζυγός και ο γιός του, που πριν λίγες μερες είχε βαπτιστεί.

Το σοκ για τους συγγενείς και τους φίλους του Βασίλη που υπηρετουσε στην ομάδα ΔΙΑΣ στον Πειραιά ήταν μεγάλο. Ο γιος του προέδρου του Κομπηγαδίου Αντώνη Πετρόπουλου ήταν αγαπητός και δημοφιλής όχι μόνο στο χωριό του αλλά και στην Πάτρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Κι αυτό αποδεικνύεται από τον κόσμο που κατέκλυσε το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας χθες το πρωί, μόλις ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μηχανή που οδηγούσε με ΙΧ.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει οτι ο Βασίλης δεν τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους δικούς του φεύγοντας το πρωί της Πέμπτης από το Κομπηγάδι. “Τα λέμε αργότερα” τους είπε κάτι που δεν έγινε δυστυχώς ποτέ. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Κομπηγαδιου Ερυμάνθου.

Βασίλης Πετρόπουλος: Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε

Η ζωή που είχε ονειρευτεί ήταν όλη μπροστά του. Τα τελευταία τρία χρόνια που είχε δημιουργήσει την δική του οικογένεια μοιραζόταν μεταξύ Αθήνας και Πάτρας. Και ενώ ανυπομονούσε όλα αυτά να τελειώσουν και να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του μέρα και νύχτα, η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

Το σημείο στο οποίο έχασε την ζωή του είναι από τα πλέον επικίνδυνα. Με πολλές στροφές. Ο Βασίλης, οποίος λάτρευε το χωριό του, το Κομπηγάδι, είχε διασχίσει αμέτρητες φορές αυτόν τον δρόμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε υπέστη βλάβη και δεν λειτούργησαν τα φρένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μαρτυρίες πως σε μια προσπάθεια να το σταματήσει, λίγο πριν συγκρουστεί με το όχημα, έβαλε τα πόδια του στο έδαφος. Η κατηφόρα και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει δεν βοήθησαν κι έτσι βρέθηκε πάνω στο αυτοκίνητο που ανέβαινε τον επαρχιακό δρόμο Πατρών καλαβρύτων. Ο 36χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πηγή: thebest.gr, dete.gr, tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις