Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Σοκ από τον θάνατο δίχρονου κοριτσιού – Ζητήθηκε νεκροψία-νεκροτομή

Μονοκλωνικά αντισώματα
ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείο

Θρίλερ στην Πάτρα από τον θάνατο ενός κοριτσιού μόλις δύο ετών! Άγνωστη η αιτία του θανάτου του μικρού παιδιού και για τον λόγο αυτό θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το δίχρονο κοριτσάκι διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα, καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του. Αμέσως διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπου δόθηκε μάχη έως και τη Δευτέρα (05.09.2022) οπότε κατέληξε.

Τα αίτια θανάτου του μικρού παιδιού – σύμφωνα με το thebest.gr – είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του ανήλικου, το οποίο είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το δίχρονο κορίτσι δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα δηλαδή που συνδέονται με τον Covid19, ώστε να αποδοθεί στη νόσο ο θάνατός του.

Να σημειωθεί ότι το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, 5 του μηνός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις