Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζει η γιαγιά του Αλκίνοου Βαρσάκη – Αυλαία στο δράμα του νεαρού που βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα [pics]

Πάτρα: Συγκλονίζει η γιαγιά του Αλκίνοου Βαρσάκη – Αυλαία στο δράμα του νεαρού που βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα [pics]

Ο Αλκίνοος Βαρσάκης βρέθηκε νεκρός από την κοπέλα του, στη μπανιέρα του σπιτιού του. Συγκλονίζουν οι στενοί συγγενείς του…

H τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας Καπετανάκη που έχασε ένα παλικάρι 20 ετών θα παιχτεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών. Το νήμα της ζωής του Αλκίνοου Βαρσάκη, γιου της Πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του Μάρκου Καπετανάκη, κόπηκε βίαια παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του από την κοπέλα του.

Τα αίτια σύμφωνα με τις πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις εντοπίζονται σε παθολογικούς λόγους. Οι πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι ο νεαρός ταλαιπωρούνταν τελευταία από πονοκεφάλους και μάλιστα είχε κάνει τις προβλεπόμενες εξετάσεις χωρίς να φανεί κάτι ανησυχητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, χαρακτήρισε προς το παρόν ως απροσδιόριστη την αιτία του ξαφνικού θανάτου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, εκτός από παθολογικά αίτια. Μάλιστα ζήτησε την διενέργεια περαιτέρω εργαστηριακών ελέγχων και εξετάσεων.

Θρήνος για τον Αλκίνοο Βαρσάκη

Ο Αλκίνοος, ετοιμαζόταν να υπηρετήσει στο στρατό και στη συνέχεια σκόπευε να σπουδάσει χειριστικής ιατρικών μηχανημάτων στην Αγγλία.

Τα όνειρά του έμειναν στη μέση. Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του που έχασε το μοναχογιό της αλλά και όλης της οικογένειας, των λοιπών συγγενών και των φίλων του άτυχου νέου.

Το τελευταίο αντίο της γιαγιάς του

“Αλκινοάκο μου, Μου είχες γράψει : “…Επειδή ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού,έφτιαξε τη γιαγιά μου..”

Εκεί που είσαι, δίπλα του, ρώτησέ τον: Τότε γιατί της έδωσες τέτοιο πόνο ????? Μιρέλλα ..”

Πηγή: tempo24.gr, thebest.gr, patrastimes.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις