Πέμπτη, 16 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι γονείς και ο παππούς του Αλκίνοου Βαρσάκη που βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα [pics]

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι γονείς και ο παππούς του Αλκίνοου Βαρσάκη που βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα [pics]

Ο Αλκίνοος Βαρσάκης άφησε την τελευταία του πνοή πρόωρα και αναπάντεχα. “Θεέ αν με ακούς απάντησέ μου”…

Αύριο το πρωί από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Βορείου Ηπείρου, το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η θλιβερή είδηση έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας.

Ο Αλκίοονος ήταν γιος της Μαρίζας Καπετάκη και εγγονός του Μάρκου Καπετανάκη. Αβάσταχτος πόνος για την γνωστή Πατρινή μητέρα του Αλκίνοου Μαρίζα Καπετανάκη. Και ο ίδιος ο παππούς του 20χρονου είναι συντετριμμένος.

Με δημοσίευσή τους στα social media Μάρκος Καπετανάκης και Μαρίζα Καπετανάκη αναρωτιούνται με ένα “ΓΙΑΤΙ;;;”.

Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε στη σελίδα του στο facebook το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ο παππούς του Αλκίνοου, Μάρκος Καπετανάκης: «Θεέ αν μ΄ακούς, απάντησε μου… Δεν σου έφταναν τόσες χιλιάδες αγγέλους που έχεις ???? εγώ έναν είχα ,γιατί μου τον πήρες ???? Ε …?? Είσαι άδικος ……!!!!!!»

Θρήνος για τον Αλκίνοο Βαρσάκη

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό φινάλε που τους επεφύλαξε το 2017.

Ο Αλκίνοος εργαζόταν σε διάφορα καταστηματα εστιασης στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι σπαρακτικά.

Πηγή: thebest.gr, patrastimes.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις