Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Συνελήφθη καταζητούμενος της Interpol με πλαστό διαβατήριο και κάρτες

Πάτρα: Συνελήφθη καταζητούμενος της Interpol με πλαστό διαβατήριο και κάρτες
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Δύο Κινέζους με πλαστά διαβατήρια και άλλα έγγραφα εντόπισαν και συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Πάτρα και διαπίστωσαν αργότερα πως ένας από αυτούς έχει βαρύ ποινικό παρελθόν αφού είναι καταζητούμενος της Interpol.

Ο 42χρονος Κινέζος ήθελε να φύγει από την Πάτρα για την Ιταλία, όμως από τον έλεγχο που του έκαναν οι άνθρωποι του λιμενικού, εντοπίστηκαν πάνω του πολλές πλαστές κάρτες από τράπεζες της χώρας του, ένα πλαστό διαβατήριο που είχε παρουσιάσει ως κανονικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάνω του και δύο πλαστά διπλώματα οδήγησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», από έρευνα προέκυψε πως σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Interpol για απάτες στην Κορέα αλλά και ότι είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και είχε φυλακιστεί στον Κορυδαλλό. Ωστόσο, δεν εκδόθηκε ποτέ στην Κίνα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για πλαστογραφία ενώ κινείται παράλληλα και η διαδικασία για την έκδοση του 42χρονου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις