Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πάτρα: Συνεχίζει να μάχεται στην εντατική η δίχρονη που προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης!

Πάτρα: Συνεχίζει να μάχεται στην εντατική η δίχρονη που προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης!

Το κοριτσάκι διακομίστηκε από το νοσοκομείο του Πύργου στο νοσοκομείο του Ρίου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. Στο πλευρό της, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της…

Πραγματική αγωνίστρια για να κρατηθεί στη ζωή αποδεικνύεται η δίχρονη, που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Χάρη στη φροντίδα του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας, η δίχρονη δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.

Το κοριτσάκι αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη και πλέον οι γιατροί που την παρακολουθούν 24ώρες το 24ωρο, ελπίζουν ότι η κατάστασή της υγείας της θα βαίνει βελτιούμενη.

Το κοριτσάκι, που δεν είχε εμβολιαστεί, διακομίστηκε από το νοσοκομείο του Πύργου στο νοσοκομείο του Ρίου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και από τότε οι γιατροί παλεύουν με τον ιό της γρίπης Η3Ν2 που έχει προσβληθεί, (γνωστή και ως Αυστραλιανή γρίπη) που είναι συγγενική με τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται και στην περιοχή μας σε έξαρση ο ιός της γρίπης Η1Ν1. Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιστήμονες ιός της γρίπης αυτή τη στιγμή είναι 10 φορές πιο επικίνδυνος από τον κοροναϊό, για τον οποίο έχει σημάνει παγκόσμιος συναγερμός.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις