Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα από ακατάσχετη αιμορραγία – Συνελήφθη ο σύντροφός της

Πάτρα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα από ακατάσχετη αιμορραγία – Συνελήφθη ο σύντροφός της

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει για την ώρα τις συνθήκες θανάτου μιας 37χρονης γυναίκας στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον σύντροφό της και τον συνέλαβαν…

Δυστύχημα ή μια στυγερή δολοφονία; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται οι αστυνομικοί στην Πάτρα να δώσουν απάντηση. Η 37χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, με ακατάσχετη αιμορραγία και υπέκυψε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι τραυματισμένη και πως ο ίδιος προσπάθησε μάταια να την συνεφέρει. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι που έμεναν μια μπλούζα γεμάτη αίματα. Εκφράζονται φόβοι για έγκλημα με τον 40χρονο να αρνείται κάθε εμπλοκή και ανάμειξη στο τέλος της γυναίκας.

Ενας 40χρονος Αλγερινός προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών μετά τον θάνατο 37χρονης από την Πάτρα, η οποία έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο, από ακατάσχετη αιμορραγία και αργότερα συνελήφθη. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, στο κέντρο της Πάτρας, όταν εκείνη άρχισε να αιμορραγεί.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο Αλγερινός, ο οποίος ανέφερε πως προσπάθησε χρησιμοποιώντας διάφορα ρούχα να σταματήσει την αιμορραγία. Μάταια όμως.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 40χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας είπε πως η 37χρονη έπεσε στο κρεβάτι και δεν συνερχόταν. Τότε κάλεσε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, συνέλαβε τον Αλγερινό, καθώς μεταξύ των άλλων βρέθηκε μπλούζα της άτυχης νεαρής γυναίκας με αίματα.

Ο Αλγερινός αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, καθώς αστυνομικοί εκτιμούν πως η αιμορραγία στη γυναίκα προήλθε από χτυπήματα. Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις