Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Θρίλερ με συνταξιούχο που απειλεί να αυτοκτονήσει – Ταμπουρώθηκε σπίτι του – “Δεν ζω με αυτά τα ψίχουλα” [pics]

Πάτρα: Θρίλερ με συνταξιούχο που απειλεί να αυτοκτονήσει – Ταμπουρώθηκε σπίτι του – “Δεν ζω με αυτά τα ψίχουλα” [pics]

Σε πλήρη εξέλιξη στην Πάτρα οι προσπάθειες της αστυνομίας να αποτρέψει το μοιραίο. Ο συνταξιούχος ταμπουρώθηκε σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει…

Ταμπουρωμένος στο σπίτι του, στην Πάτρα παραμένει ο συνταξιούχος που απειλεί να αυτοκτονήσει, στην περιοχή της παραλίας. Ο άνδρας που φαίνεται να έχει όπλο, ζητάει να δει τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, τον υφυπουργό εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και τον Εισαγγελέα Πατρών.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ σπεύδουν ειδικός διαπραγμευτής της αστυνομίας και ψυχολόγος. Ο αρχικός ισχυρισμός του 59χρονου πως δεν έχει εκδοθεί η σύνταξή του και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν διευθετήσει όπως δεσμεύθηκαν το ζήτημα, φαίνεται να μην ευσταθεί.

Όπως έγινε γνωστό το κοινωνικοασφαλιστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε (προσαύξηση σύνταξης) έχει επιλυθεί με προσωπική παρέμβαση του κυρίου Πετρόπουλου. Έχουν καταβληθεί μάλιστα και αναδρομικά στον συνταξιούχο, ξεκαθαρίζουν οι ίδιες πηγές.

Συμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας που απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, σε επικοινωνία με τους αστυνομικούς φέρεται να είπε πως η σύνταξη που του εγκρίθηκε, είναι ψίχουλα. Τους είπε πως με αυτή δεν μπορεί να ζήσει καθώς δεν φτάνει ούτε για να καλύψει τα βασικά.

Το σημείο που βρίσκονται οι αστυνομικοί στην Πάτρα

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018, απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με το Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του.

Σήμερα τρεις μήνες μετά την πρώτη απόπειρα, ο συνταξιούχος απειλεί εκ νεου να θέσει τέλος στη ζωή του. Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφορό του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, όμως αρνήθηκε την μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πηγή: tempo24.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις