Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Τον σκότωσαν και πήραν λύτρα από τον πατέρα του – Ο δολοφόνος μιμήθηκε τη φωνή του θύματος!

Πάτρα: Τον σκότωσαν και πήραν λύτρα από τον πατέρα του – Ο δολοφόνος μιμήθηκε τη φωνή του θύματος!

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για την απαγωγή και τη δολοφονία νεαρού. Οι δράστες σκότωσαν και έθαψαν το θύμα τους, αλλά δεν έμειναν εκεί…

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί διωκτικό έγγραφο για υπόθεση απαγωγής και ανθρωποκτονίας 21χρονου Πακιστανού του που τελέστηκε στις αρχές Ιουλίου στην Λακκόπετρα Αχαΐας. Σε βάρος του συλληφθέντα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Α΄ Ανακριτικό Τμήμα Πρωτοδικείου Πατρών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 23 Αυγούστου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρία άτομα από Πακιστάν, ηλικίας 21, 34 και 51 ετών, για την ίδια υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή και εκβίαση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, στις 6 Ιουλίου 2017 δηλώθηκε η εξαφάνιση του 21χρονου θύματος, από δύο ομοεθνείς του στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι ανέφεραν ότι τον αναζητούν από τις 4 Ιουλίου 2017. Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 21χρονου, σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας.

Επιπρόσθετα, τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών όταν ο πατέρας του θύματος, που διαμένει στο Πακιστάν, κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες έχουν απαγάγει τον 21χρονο γιο του, ζητώντας του λύτρα για να μην τον σκοτώσουν, ενώ όταν κατέβαλε χρηματικό ποσό, δεν επικοινώνησαν ξανά μαζί του.

Από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή των τριών δραστών, στην απαγωγή και στην ανθρωποκτονία του 21χρονου, καθώς και στον εκβιασμό σε βάρος του πατέρα του. Στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν στις 23 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι τρεις δράστες και στη συνέχεια ο τέταρτος.

Κατά την προανάκριση ο 34χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, αγροτική περιοχή στην Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου εντοπίστηκε η σορός του θύματος. Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία, στις αρχές Ιουλίου, αμέσως μετά την απαγωγή του θύματος, ενώ ο 50χρονος δράστης μιμούνταν τη φωνή του 21χρονου σε συνομιλίες που είχαν οι συλληφθέντες, με τον πατέρα του θύματος στο Πακιστάν, προκειμένου να τον πείσουν ότι είναι ζωντανός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις