Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: «Τώρα θα σας δείξω εγώ» – Παρέσυρε με αυτοκίνητο και τραυμάτισε αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ.

Πάτρα: «Τώρα θα σας δείξω εγώ» – Παρέσυρε με αυτοκίνητο και τραυμάτισε αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ.

Στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Συνελήφθη ο οδηγός…

Ο δράστης όχι μόνο δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών στην Πάτρα, αλλά κάποια στιγμή εξοργίστηκε και ακούστηκε να λέει «τώρα θα σας δείξω εγώ». Αμέσως μετά εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με έναν ένστολο να πέφτει στο έδαφος και να τραυματίζεται ελαφρά. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε σε τμήμα. Διαπιστώθηκε πως είναι παλιός γνώριμος των Αρχών για υποθέσεις της νύχτας.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου του 2023, στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, τον 32χρονο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.

Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτελεσμα να ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό. Σε κάποιο σημείο της καταδίωξης οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον μπλοκάρουν με τις μηχανές τους.

Ο 32χρονος δεν δίστασε να εμβολίσει με το όχημά του τη μια από τις αστυνομικές μηχανές πετώντας τον έντστολο στο δρόμο και τραυματίζοντάς τον.

Σύμφωνα με το thebest.gr, o 32χρονος τελικά συνελήφθη στη διασταύρωση των οδών Ρούφου και Σισίνης. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις