Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Πάτρα: Τους έκαψε αυτή η απόδειξη – Το πρόβλημα δεν ήταν οι τιμές των προϊόντων [pics]

Πάτρα: Τους έκαψε αυτή η απόδειξη – Το πρόβλημα δεν ήταν οι τιμές των προϊόντων [pics]

Η απόδειξη προκάλεσε κινητοποίηση και η αλήθεια ξεσκεπάστηκε. Τι είχε συμβεί σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα…

Η απόδειξη που έστειλε ο επικεφαλής των Εμποροϋπαλλήλων στην Πάτρα, Σάββας Τζάκης, δείχνει τη λειτουργία του επίμαχου καταστήματος πρωί της Κυριακής, πριν την έναρξη του επίσημου εορταστικού ωραρίου (11.00), σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, εκλήθη η Αστυνομία. Ο κ. Τζάκης αναφέρει: “Οι ελεύθεροι εμποροϋπάλληλοι Πάτρας με μένα επικεφαλής σε συνεργασία με τον σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων σε περίπολο που διοργανώσαμε, εντοπίσαμε γνωστό σούπερ μαρκετ να έχει ανοίξει από τις 09.00 και να έχει φέρει υπαλλήλους από τις 9 κατά παραβίαση νομοθεσίας που προβλέπει ότι την Κυριακή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και η προσέλευση των εργαζομένων είναι μετά τις 11 το πρωί.

Πού βρίσκεται το προεδρείο του συλλόγου εμποροπαλληλων Πάτρας και η προεδρος ώστε να προστατέψει τους εργαζόμενους από την εργοδοτική αυθαιρεσία;” καταλήγει η δήλωση του κυρίου Τζάκη.

Η απόδειξη που άναψε φωτιές

Πάτρα: Έρευνες για την επίθεση σε εφοριακό

Επί μια εβδομάδα προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να εξακριβώσουν τα στοιχεία δυο αγνώστων οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν εφοριακό και τον χτύπησαν, όταν ζήτησε να του δείξουν την απόδειξη για την αγορά προϊόντων που κρατούσαν. Όμως, τελικά, δεν τα κατάφεραν.

Ο υπάλληλος της τοπικής Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας είχε καταγγείλει στους άνδρες του Γ’ αστυνομικού τμήματος Πατρών ότι οι δυο δράστες αρνήθηκαν να υποβληθούν σε φορολογικό έλεγχο, ενώ ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να τον… χαστουκίσει μία φορά όταν τους προειδοποίησε για τις κυρώσεις που θα είχαν αν επέμεναν στην άρνηση.

Πηγή: dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις