Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάτρα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 61χρονος απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που είχε εξαφανιστεί

Πάτρα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 61χρονος απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που είχε εξαφανιστεί
photo αρχείο eurokinissi

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας (04/12), ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ στην Πάτρα και τον διασώστη σκύλο Τζόρνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο του, μια μαύρη μερσεντές, κοντά στο χωριό Αρλα της Δυτικής Αχαΐας στην Πάτρα και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το όχημα, βρέθηκε σε περιοχή με αμπελώνες χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής 3/12/2023, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο, για να πάει στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε. Η σύζυγός του σήμερα δήλωσε την εξαφάνιση του στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οπότε και σήμανε συναγερμός. Από τις έρευνες  προέκυψε πως το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη στις 10.50π.μ. της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Αργά το απόγευμα ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, με 3μελές κλιμάκιο διασωστών και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», να συμμετέχουν στις αναζητήσεις για τον 61χρονο

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις