Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πατριός ασελγούσε επί 5 χρόνια στη 16χρονη κόρη της γυναίκας του και της έδινε χασίς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, εξιχνιάστηκε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου και παράβασης της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, κατ’ επανάληψη και εξακολούθηση σε βάρος 16χρονης ανήλικης και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 53χρονου Έλληνα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 16χρονης και της μητέρας της, σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος, πρώην σύζυγος της μητέρας, έκανε τα τελευταίο πέντε χρόνια ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης, προτρέποντας την κάποιες φορές να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης, πριν τις πράξεις αυτές. Παράλληλα, επικοινωνούσε μαζί της, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αξιώνοντας την αποστολή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών, της ιδίας και ανηλίκων κοριτσιών φίλων της.

Το πρωί χθες, έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος έρευνα στο σπίτι του 53χρονου Έλληνα, όπου και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις. Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων (CD-DVD), που περιείχαν σκληρό πορνογραφικό υλικό μεταξύ νεαρών ενήλικων γυναικών και ηλικιωμένων ανδρών και ένα tablet.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ενώ η εμπλοκή του 53χρονου σε ομοειδείς ή συναφείς πράξεις ερευνάται.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε