Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική έκπληξη που έκανε σε παιδιά της Λήμνου

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική έκπληξη που έκανε σε παιδιά της Λήμνου
Φωτογραφία Αρχείου

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου απελευθέρωσης της Λήμνου, ο Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος στα παιδιά του χωριού Κάσπακας. Στα πρώτα βήματα της γνωριμίας του με τα παιδιά θεώρησε σωστό να τα ρωτήσει τι θα ήθελαν και τότε έκπληκτος άκουσε ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν μία μεγάλη τραγουδίστρια και συγκεκριμένα την Πέγκυ Ζήνα!

Μετά την αρχική έκπληξη, όπως ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης, αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία των παιδιών του χωριού Κάσπακας της Λήμνου. Με την πρώτη επικοινωνία η Πέγκυ Ζήνα, που είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία που έχει στα παιδιά, δέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση να συνομιλήσει μαζί τους!

Έτσι η συνάντηση ορίστηκε για χθες, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, που τυχαίνει να είναι και μια μεγάλη γιορτή της Λήμνου, αυτή της απελευθέρωσης της από τον Οθωμανικό ζυγό. Αξίζει να αναφερθεί ότι την ίδια ακριβώς ημερομηνία έχει γενέθλια η κορούλα της που έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα.

Η γνωριμία και συζήτηση, σύμφωνα με το limnosreport, έγινε μέσω Skype και είχε έντονα στοιχεία χαράς, συγκίνησης, αλλά και έκπληξης και από τις δύο πλευρές, με τον Αρχιμανδρίτη να συντονίζει την συνομιλία και τα παιδιά να ρωτούν ότι ήθελαν την Πέγκυ και εκείνη φανερά συγκινημένη να απαντά!

Δείτε την έκπληξη της Πέγκυ Ζήνα στο παρακάτω βίντεο

Η Πέγκυ Ζήνα δεν δίστασε μάλιστα να τραγουδήσει και ακαπέλα μαζί τους το τραγούδι που της ζήτησαν και η συζήτηση και οι αναφορές αρκετές, τόσο σε πτυχές της ζωής της όσο και αναφορές εκείνης για την Λήμνο.

Σε ότι αφορά, το πώς ο κορονοϊός επηρεάζει τα παιδιά, με ιδιαίτερη έμφαση ανέφερε πόσα τυχερά είναι τα παιδιά που το βιώνουν σε επαρχιακές πόλεις, αντίθετα με εκείνα που ζουν σε μεγαλουπόλεις και πόσο τυχερά είναι που ζουν στη Λήμνο.

Φυσικά έκπληξη έκαναν και τα παιδιά στην διάσημη τραγουδίστρια, όταν  οι μαθητές της ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την κόρη της. Εκεί πραγματικά η ίδια φάνηκε να συγκινείται τόσο πολύ που βρέθηκε σε ευχάριστη αμηχανία.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις