Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πέλλα: 11 τεστ κορονοϊού βγήκαν θετικά σήμερα – 18 κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην περιοχή μετά τα μαζικά κρούσματα

Πέλλα: 11 τεστ κορονοϊού βγήκαν θετικά σήμερα – 18 κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην περιοχή μετά τα μαζικά κρούσματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Μετά τα απανωτά κρούσματα στην Πέλλα, με αποκορύφωμα τους 114 θετικούς υπαλλήλους κονσερβοποιίας, σήμερα18 κλιμάκια του ΕΟΔΥ “σάρωσαν” την περιοχή.

Μαζικά, οι κάτοικοι έσπευσαν να εξεταστούν, στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και συγκεκριμένα στους δήμους Αλμωπίας, Σκύδρας, Κρύας Βρύσης και Έδεσσας. Είναι οι περιοχές, από τις οποίες προέρχονται οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο…

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΔΥ, έχουν γίνει ήδη 735 rapid test κορονοϊού, εκ των οποίων τα 11 ήταν θετικά! Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με στόχο να εντοπιστεί έγκαιρα και να περιοριστεί πιθανή διασπορά του ιου στην κοινότητα.

Click4More: Πέλλα: Έλεγχοι σε όλα τα εργοστάσια μετά τα 114 κρούσματα κορονοϊού στην κονσερβοποιία

Θυμίζουμε, ότι το μεσημέρι, έγινε στο διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου το ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, δημάρχων της περιοχής, του διοικητή της 3ης ΥΠΕ  Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του διοικητή του νοσοκομείου Έδεσσας καθώς και του αστυνομικού διευθυντή, με σκοπό να εκτιμηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις