Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρέχουν όλοι για τεστ κορονοϊού στην Πέλλα μετά τα 114 κρούσματα στο εργοστάσιο

Τρέχουν όλοι για τεστ κορονοϊού στην Πέλλα μετά τα 114 κρούσματα στο εργοστάσιο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Οι κάτοικοι στο νομό Πέλλας ζουν πλέον με το φόβο του κορονοϊού, καθώς “δίπλα” τους, βρέθηκαν 114 άνθρωποι θετικοί. Όλοι, εργαζόμενο σε μεγάλο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στη Σκύδρα.

Οι εργαζόμενοι όμως, ζουν σε διαφορετικές περιοχές της Πέλλας και μετακινούνται κάθε μέρα με λεωφορείο. Άρα ο ιός, μπορεί να έχει εξαπλωθεί σε πολλές περιοχές.

Από το πρωί κλιμάκια του ΕΟΔΥ δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να κάνουν δωρεάν τεστ κορονοϊού και σύμφωνα με το MEGA και στα δύο σημεία που είναι τα κλιμάκια, πηγαίνουν ασταμάτητα πολίτες και εξετάζονται.
 
 
Εκεί, αναμένεται να πάει και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας για να εξετάσει την κατάσταση. Ανάλογες με τον αριθμό των τεστ που θα βγουν θετικά, θα είναι και οι πιθανότητες για ένα τοπικό lockdown…

Το εργοστάσιο που έγινε εστία κορονοϊού

 
Υπενθυμίζεται ότι μία εργαζόμενοι του εργοστασίου, φέρεται να είναι ο ασθενής μηδέν. Από την γυναίκα κόλλησαν και άλλα μέλη της οικογένειάς της που επίσης εργάζονται στο ίδιο εργοστάσιο και μετά… το πράγμα ξέφυγε.
 
Όπως φαίνεται ο ένας εργαζόμενος κόλλαγε στον άλλον, για να φτάσουν τα κρούσματα τα 114!
 
Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, η γυναίκα που κόλλησε πρώτη κορονοϊό, συνέχιζε να πηγαίνει για δουλειά αν και είχε όλα τα συμπτώματα. Μάλιστα, ακόμα και τη μάσκα που φορούσε, πολλές φορές την είχε κατεβασμένη…
Θυμηθείτε τα όσα περιέγραψε μία εργαζόμενη του εργοστασίου, η οποία κόλλησε και εκείνη κορονοϊό:

Μετά τις εξελίξεις, το εργοστάσιο έχει κλείσει για 10 ημέρες ενώ σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία ιχνηλάτησης…
 
Πηγή: MEGA
 

 

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις