Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέλλα: Δύο νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες – Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής και πεζός!

Πέλλα: Δύο νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες – Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής και πεζός!

Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου. Μέσα σε 7 ώρες έχασαν τη ζωή τους, δύο ακόμα άνθρωποι στην Πέλλα…

Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Πέλλα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν ερευνώνται από το τοπικό τμήμα τροχαίας.

Στις 23.00 χθες το βράδυ (07-03-2018), 25χρονος δικυκλιστής, κινούμενος επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 06.00 τα ξημερώματα, αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα στην Κρύα Βρύση 63χρονο πεζό.

Νεκρός οδηγός μηχανής στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Θοδωρής Βάρσος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στις 15.30 το μεσημέρι (07-03-2018) στην Παντάνασσα, με την τραγική είδηση να σκορπάει θλίψη στο Θέρμο και ειδικότερα στον Ταξιάρχη στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο 25χρονος νεαρός που εργάζονταν σε συνεργείο στο Αγρίνιο υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Ο χαμός ενός ανθρώπου πάνω στο άνθος της ηλικίας του, οδήγησε να ληφθεί η απόφαση να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες για σήμερα εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Θέρμο, κάτι που έγινε γνωστό δια στόματος του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα, ο οποίος είχε πνευματική συγγένεια με τον άτυχο Θοδωρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας, μετά τη σύγκρουση προσέκρουσε σε κάδο με μπάζα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μεταφορά του άτυχου νεαρού στο νοσοκομείο έγινε με δεύτερο ασθενοφόρο, καθώς το πρώτο ξέμεινε μετά από βλάβη στην Παραβόλα!

Σε βάρος της 31χρονης οδηγού του αυτοκινήτου, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο Θοδωρής Βάρσος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πηγή: sinidisi.gr, thebest.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις