Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πέλλα: «Είναι μία μεγάλη παρεξήγηση» λέει ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ για τα 505 λίτρα λαδιού

Πέλλα: «Είναι μία μεγάλη παρεξήγηση» λέει ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ για τα 505 λίτρα λαδιού
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ από την Πέλλα συνελήφθη κατηγορούμενος για πώληση λαδιού αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης, για το οποίο δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς.

Ο ίδιος μιλάει στο newsit.gr και δίνει τη δική του εκδοχή.

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο μίνι μάρκετ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, εντόπισαν 101 πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολική ποσότητα 505 λίτρων λαδιού.

Τα προϊόντα μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έφεραν την επιγραφή «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο». Τα δοχεία με το λάδι κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια χημική υπηρεσία.
Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ από την Πέλλα συνελήφθη, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.
Ο ίδιος μιλάει στο newsit.gr και εξηγεί πως βρέθηκε στην κατοχή του η συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού:

«Όλο αυτό που έγινε είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Ένας πελάτης μου χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, της τάξεως των 2.000 και επειδή δεν είχε να μου τα δώσει μου είπε να μου δώσει αυτό το λάδι για να το πουλήσω στο κατάστημα μου και έτσι να πατσίσουμε.

Του είχα πει ότι χωρίς τιμολόγια και παραστατικά δεν βάζω εγώ προϊόντα στο μαγαζί μου γιατί φοβάμαι μην είναι κλεμμένο το προϊόν ή και νοθευμένο στην προκειμένη περίπτωση. Το δικό μου λάθος είναι ότι με έπεισε και τα πήρα τα δοχεία και τα έβαλα στην αποθήκη μου. Μου είχε πει να τα πάρω και θα μου έφερνε άλλη μέρα τα παραστατικά.

Όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά εξαφανίστηκε. Εγώ αυτό το λάδι δεν το έβγαλα ποτέ προς πώληση στο μαγαζί. Το κρατούσα στην αποθήκη μέχρι να δω τι θα γίνει. Αν εγώ ήμουν απατεώνας θα τα είχα κρύψει.

Δεν θα τα είχα αφήσει στην αποθήκη. Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και μετά τον έλεγχο είδαν ότι δεν είχα τα απαραίτητα παραστατικά και με συνέλαβαν. Ήταν τεράστιο λάθος μου, το παραδέχομαι. Φταίω και εγώ που τα πήρα χωρίς παραστατικά, όμως εμπιστεύτηκα ότι θα μου τα έφερνε ο άλλος».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις