Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέλλα: Πυροβόλησε τον πατέρα του – Ο καυγάς στο σπίτι ξέφυγε με φωνές, απειλές και σκάγια!

Πέλλα: Πυροβόλησε τον πατέρα του – Ο καυγάς στο σπίτι ξέφυγε με φωνές, απειλές και σκάγια!

Νεαρό, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 53χρονο πατέρα του, συνέλαβαν, χθες το απόγευμα (31-07-2018), οι αστυνομικές αρχές, σε περιοχή της Πέλλας. Όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ του γιου και του πατέρα…

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, ο 21χρονος αρχικά πυροβόλησε στον αέρα με το κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια προς το μέρος του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τον τραυματιίσει. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το κυνηγετικό όπλο και 41 κυνηγετικά φυσίγγια κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ότι έπνιξε τη μητέρα του

Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη και οι άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας στην Πυλαία προκαλούν αποτροπιασμό. Ο 48χρονος συνελήφθη για το έγκλημα που διέπραξε χθες το πρωί (31-07-2018) και φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, ο 48χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την μητέρα του κατά τη διάρκεια πάλης στο σπίτι τους. Προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση. Το πτώμα της 71χρονης έφερε ίχνη πάλης, ενώ διαπιστώθηκε να έχει περιτυλιγμένη ζώνη στο λαιμό. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφιση του χώρου.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που όπως φαίνεται τον οδήγησαν στο έγκλημα. Κατά τη διάρκεια της μάχης, πέρασε τη ζώνη στο λαιμό της μητέρας του και την έπνιξε.

Η τοπική κοινωνία στην Πυλαία παραμένει σοκαρισμένη. Οι περισσότεροι γνώριζαν για τα προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι, αλλά κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σκότωσε στις διακοπές τον πατέρα του

Το θολωμένο από τα ναρκωτικά μυαλό ενός 24χρονου πήρε ανάποδες στροφές πάνω στην έντονη λογομαχία που είχε με τον 48χρονο ομογενή από τη Γεωργία πατέρα του τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Λαγκαδά και δεν δίστασε να αρπάξει ένα μαχαίρι και να το καρφώσει στον θώρακά του, σωριάζοντάς τον νεκρό!

Η οικογενειακή τραγωδία που έχει αφήσει άφωνη την τοπική κοινωνία συνέβη γύρω στις 2.30 προχθές τα ξημερώματα στο σπίτι στο οποίο διέμεναν ο δράστης, η αδελφή του και ο πατέρας τους, στην τοπική κοινότητα Ηρακλείου του Δήμου Λαγκαδά.

Ο πατροκτόνος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά διέμενε στη Γερμανία, είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι το οποίο αποτελούσε συχνή αιτία τσακωμών με τον πατέρα του. Πριν από λίγο καιρό είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και είχε ακόμη έναν τσακωμό με τον πατέρα του, που είχε μοιραία κατάληξη, καθώς του κατάφερε μία και μόνη μαχαιριά η οποία ήταν αρκετή να του κόψει το νήμα της ζωής!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις