Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πέλλα: Σκοτώθηκε 56χρονος οδηγός, η μηχανή του «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Πέλλα: Σκοτώθηκε 56χρονος οδηγός, η μηχανή του «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Ακαριαίος ο θάνατος του 56χρονου οδηγού στην Πέλλα, μετά από τροχαίο. Η μηχανή του κατέληξε σε φορτηγό και ένα μεγάλο τμήμα της διαλύθηκε, όπως μαρτυρούν οι εικόνες…

Σκληρές εικόνες στην Πέλλα, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Νεκρός είναι ένας 56χρονος οδηγός, που έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να καταλήξει κάτω από φορτηγό που εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο. Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μην μπορούν να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) στο 3ο χλμ Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας στην Πέλλα. Σύμφωνα με το logospellas.gr ο 56χρονος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω σε φορτηγό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία διερευνώνται από την Τροχαία Γιαννιτσών. 

Ο δρόμος μετά το δυστύχημα έκλεισε μέχρι να φτάσουν συνεργεία για να αποκαταστήσουν την τάξη. Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν σοκαρισμένοι και περιέγραφαν στους αστυνομικούς τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους. Όλα, όπως έλεγαν, έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς να προλάβουν να κάνουν το παραμικρό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις