Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Δεν το πιστεύω ότι από τη σαΐτα μου σκοτώθηκε άνθρωπος!”

“Δεν το πιστεύω ότι από τη σαΐτα μου σκοτώθηκε άνθρωπος!”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Το απόγευμα έγινε σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 53χρονου στη Μεσσηνία.
Συγκλονισμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της φονικής σαΐτας.
Βίντεο: Τι έλεγε λίγες ημέρες πριν την τραγωδία!
Στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας την Παρασκευή οι κατηγορούμενοι.

“Είμαι 62 χρονών και επί πενήντα χρόνια παίρνω μέρος στον σαϊτοπόλεμο χωρίς ποτέ να γίνει κάποιο ατύχημα από μένα” είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο ιδιοκτήτης της φονικής σαΐτας. Αυτής, που σκότωσε τον 53χρονο εικονολήπτη, που είχε πάει στο σημείο για να καλύψει τον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας.

Έτσι έγινε το κακό

“Δυστυχώς κάποια στιγμή όπως κρατούσα στο χέρι μου αναμμένη μια σαΐτα, πήρε φωτιά μια άλλη σαΐτα που ήταν μέσα στο ταγάρι μου και το τρύπησε. Η σαΐτα αυτή έφυγε από την κάτω πλευρά του ταγαριού και οι υπόλοιπες σαΐτες πήραν και αυτές φωτιά. Τότε έβγαλα το ταγάρι και το άφησα στο έδαφος και αμέσως το πάτησα, για να μη φύγουν οι υπόλοιπες σαΐτες και πάνε προς τον κόσμο… Δε μπορώ να πιστέψω ότι από τη δική μου σαΐτα σκοτώθηκε άνθρωπος”.

Τραγική ειρωνεία; Λίγες ημέρες πριν τον σαϊτοπόλεμο, ο 62χρονος είχε μιλήσει σε τοπικό κανάλι για τις προετοιμασίες και ευχόταν να πάνε όλα “όπως πρέπει και να μη γίνει ζημιά”...

Στο μεταξύ, στις 18:00 το απόγευμα έγινε σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Κώστα Θεοδωρακάκη στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Εύα Μεσσηνίας. Μάλιστα, στην κηδεία πήγε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για το συμβάν. Είχε πει ότι ο σαϊτοπόλεμος δεν πρέπει να σταματήσει παρά το τραγικό συμβάν γιατί… κάνει καλό στην περιοχή.

Πηγή: Open

 

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις