Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξεσπάει ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη: “Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει”!

Ξεσπάει ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη: “Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει”!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Τη χθεσινή θλίψη για το θάνατο του εικονολήπτη, τώρα έχει διαδεχθεί η οργή τόσο στην οικογένεια, όσο και σε πολλούς απλούς πολίτες της Καλαμάτας.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός», του site messinianews και εικονολήπτης. Την Κυριακή του Πάσχα χτυπήθηκε από σαΐτα την ώρα που η κάμερά του μετέδιδε ζωντανά το έθιμο, γεγονός που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο σοκ, αλλά και θυμό στην τοπική κοινωνία.

Οι κανόνες ασφαλείας του εθίμου, απασχολούν σε πρώτη φάση τους πολίτες ενώ πολλές συζητήσεις έχουν προκαλέσει και οι δηλώσεις του Δημάρχου ότι δε θα απαγορεύσει τον σαϊτοπόλεμο γιατί… «κάνει καλό στην πόλη»

Ο γιος του εικονολήπτη αναφέρει μεταξύ άλλων, στο Facebook: “Επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει. Στο DNA των Μεσσηνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδευετε και να μην ενδιαφερθειτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα”.

Πηγή: fracebook,  messiniapress

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις