Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκτροχιασμός προαστιακού: “Είχαμε Άγιο” – Συγκλονιστική περιγραφή επιβάτη

Εκτροχιασμός προαστιακού: “Είχαμε Άγιο” – Συγκλονιστική περιγραφή επιβάτη
ΦΩΤΟ peloponnisosnews

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε, στο συρμό του προαστιακού που εκτροχιάστηκε, περιέγραψε στο newsIT.gr μια γυναίκα που εκείνη τη στιγμή, ήταν μέσα στο τρένο.

“Είχε ταχύτητα το τρένο, πέρασε το σταθμό των Αγίων Θεοδώρων. Πέρασε το σταθμό με ταχύτητα και στο”κλειδί” επάνω, έκανε γκέλα δεξιά αριστερά και μπαλατζέρισε. Δηλαδή είχαμε Άγιο για δεύτερη φορά, γιατί πριν ένα μήνα είχε γίνει στα Μέγαρα το ίδιο και δεν είχε έρθει τότε η Αστυνομία να το καταγράψει.Και στα Μέγαρα ήμουν μέσα γιατί παίρνω κάθε μέρα αυτό το δρομολόγιο…” λέει η γυναίκα στο newsIT.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 5 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό του συρμού του προαστιακού, 150 μέτρα από το σταθμό των Αγίων Θεοδώρων.

 

 

 

“Έτρεχε. Δεν έκοψε ταχύτητα στο σταθμό. Και μπαλατζέρισε -γιατί το τρένο κρατιέται και από πάνω- και μετά πήγε και ξανακούμπωσε, περνώντας όμως το σταθμό. Πέρασε το σταθμό. Οπότε ο κόσμος που ήταν όρθιος για να κατέβει στο σταθμό ήταν αυτός που τραυματίστηκε. Στο κεφάλι και στη μέση είδα ότι χτύπησε ένας κύριος. Η ελεγκτής που εκείνη τη στιγμή έκανε έλεγχο, χτύπησε τον ώμο της. Σοκ! Γιατί είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνουμε”!

Πηγή: newsit.gr, peloponnisosnews

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις