Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα – Σώθηκε από θαύμα νεαρός

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα – Σώθηκε από θαύμα νεαρός

Δραματικές στιγμές το πρωί της Δευτέρας (01.10.2018) στην Πάτρα όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Θερίσσου και Ιωνίας.

Η φωτιά στην Πάτρα ξέσπασε περίπου στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας και ενώ ο νεαρός άνδρας κοιμόταν με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί τη φωτιά και να κινδυνεύσει.

Για καλή του τύχη, οι γείτονές του κατάλαβαν πως στο διαμέρισμά του είχε πιάσει φωτιά, αφού είδαν τους καπνούς. Προσπάθησαν να τον ειδοποιήσουν αλλά δεν μπόρεσαν. Έτσι, αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο χώρο της κουζίνας. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον νεαρό άνδρα. Ο ένοικος του διαμερίσματος είναι καλά στην υγεία του.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής είχε σαν αποτέλεσμα οι φλόγες να μην επεκταθούν σε όλο το διαμέρισμα. Προκάλεσαν, όμως, σημαντικές ζημιές στο χώρο της κουζίνας του σπιτιού.

Με πληροφορίες από patrastimes.gr και tempo24

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις